Om mig

Kunstguldsmeden

           Smykker for livet


 

Anne Gudme-Knudsen


 

Udlært i 1973 hos Ejler Fangel i Ny-Fløng,

et lille værksted hvor mester på sin retrætepost fandt på at tage sin sidste lærling efter 18 års ophold i en alder af 70 år. Jeg blev oplært i alle fagets grundlæggende arbejdsgange, og siden har jeg taget flere efteruddannelseskurser indenfor faget.

Jeg har været udenlands i knapt 8 år, først i Cannes i Frankrig, derpå i Italien hvor jeg har arbejdet som designer i andre fag.

I 1984 vendte jeg hjem og startede et lille reparationsværksted, som hurtigt fik succes, og jeg flyttede til nye og større lokaler midt på gå-gaden i Slagelse.

Her startede jeg vest-sjællands absolut første værkstedbutik i 1986.

I årerne indtil 1998 stod jeg for den udadvendte og kunstneriske profil og har gennem alle årerne designet utallige spændende og eksklusive smykker.


I 1999 kaldte nye udfordringer, jeg søgte job i Aarhus, flyttede sammen med Niels Gunni Vase og har siden hjulpet til med at videreudvikle hans værksted til en sjov og spændende værkstedsbutik, hvor vi sammen designer nye smykker af guld, sølv og platin.

Vi reparerer gamle og antikke smykker, samt foreslår nyt tidssvarende design af arvesmykker, som jo mange gange har en affektionsværdi som kan bevares helt eller delvist. 

I 2010 foyttede vi til Øster Højst, med nye udtordringer.

Med medlemsskaber i 2 kunstnersammenslutninger Vadehavskunst og Kunstrunden, med de fællesudstillinger det medfører.Anne Gudme-KnudsenKunstguldsmeden

Lykkevej 8

Øster Højst

6240 Løgumkloster

Mobil: 20838794

Mail: anne@vaseguld.dk